NÄTVERKSTRÄFF, HELDAG – TEMA: METODER-KREATIVITET OCH PLAYBACKTEATER

Årets heldagsträff, som hölls den 1 oktober, slog den här gången deltagarrekord med hela 55 st deltagare, vilket vi glada och tacksamma för.

Jan Platander inledde och lotsade oss på ett förträffligt sätt genom en rad olika icebreakers, warmups och samarbetsövningar. Vi fick möjlighet att aktivt delta i de olika övningarna, vilket alla gjorde med ett otroligt härligt engagemang. Vid slutet av dagen hjälpte Jan oss att summera dagen med hjälp av reflektionsövningar.

Vi hade även förmånen att ha besök av TeaterX under dagen. TeaterX gjorde starkt intryck på många genom sin förmåga att lyssna på berättelser från oss som deltog och sedan ge liv åt dessa berättelser på scen, så kallad Playbackteater. Pricksäkerheten och medmänskligheten i gestaltningarna berörde verkligen. Vi fick med oss praktiska övningar även från detta pass.

Ett annat mycket uppskattat pass hölls av Helena Frisk från Creosa och handlade om Design Thinking. Vi fick prova att tillämpa metodiken vilket väckte nyfikenhet och lust att lära mer hos många.

Fullmatade med intryck, ny energi och nya tips & idéer ser vi fram emot nästa träff som hålls 6:e december.

roman-kraft-669711-unsplash