Vår bok om Facilitering

Perspektiv från elva facilitatorer

Vi är stolta över att presentera en unik bokprojekt som snart ser dagens ljus – ett verk som förenar elva röster från vår förening i en gemensam utforskning av faciliteringskonsten. Denna bok är resultatet av ett samarbete, där varje bidragsgivare delar sin unika syn på de mångfacetterade aspekterna av att vara en facilitator.

Från teori till praktik erbjuder vår bok en sällsynt inblick i faciliteringsprocessens bredd och djup, och belyser det extraordinära värde som skicklig facilitering kan tillföra till varje sammanhang. Genom att samla olika perspektiv och erfarenheter, målar vi upp en rik och mångsidig bild av faciliteringskonsten – ett viktigt verktyg för effektiv kommunikation, beslutsfattande och samarbete.

Facilitering är en konst.

Varje kapitel är en resa i sig, där läsaren leds genom de nyanser och insikter som våra författare vill förmedla. Denna bok är inte bara en hyllning till facilitering som yrke och kall, utan även en praktisk guide som inspirerar till nya sätt att tänka, arbeta och skapa tillsammans.

Välkommen den 28 augusti för lansering av boken. Vi kommer att uppdatera hur du kan förhandsbeställa ditt exemplar. Förbered dig på att upptäcka faciliteringens konst ur många perspektiv.